Rézgombos Szolgáltató és Inkubátorház
Gödöllő, Szabadság tér 1.


Az Inkubátorház a földszinten az üzletektől függetlenül, külön bejáraton és előtéren keresztül közelíthető meg. Itt található a recepció is, mely a Szolgáltató és Inkubátorház tájékoztató és eligazító, diszpécser központja, informatikai és telefonkapcsolattal.

Az épület akadálymentes, az akadálymentes közlekedést személyfelvonó biztosítja, mely a mélygarázsból is megközelíthető.

Az épület környezete megújult. A felszínen új járdák, parkolók, kerékpártárolók és taxi állomás épült, továbbá a szomszédos Mária kert parkosítása is elkészült, ahol a gyönyörű barokk Mária szobor található.

Az épület kivitelezése 2012. április hónapban kezdődött és több ütemben, 2014. július hónapban fejeződik be.

A beruházás magánerőből, illetve az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával az Új Széchenyi Terv keretében valósult meg. A Támogatási Szerződés szerinti projekt azonosító szám: KMOP-1.5.3/A-09-2010-0040

Az épület építési jellemzői

Az épület korszerű anyagokból, a hőtechnikai követelményeknek megfelelően épült, energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az épület vasbeton vázas, tégla kitöltő falakkal, külső hőszigeteléssel, fa nyílászárókkal, hőszigetelő üveggel és portálokkal. A tetőtér vasbeton héjszerkezettel készült, külön külső 20 cm vtg. hőszigeteléssel.

Az épület fűtését korszerű kazánok (Weishaup) biztosítják.
Az épületben a hűtési lehetőség kialakításra került.

ELSZER INVEST Kft.
Minden jog fenntartvat © 2014
1
2
3
4
5
6
ELSZER INVEST Kft.

2100 Gödöllő, Dózsa György út 69/A.

Telefon: 06-28/510-160, 06-28/510-161

Internet: www.rezgombos.hu
E-Mail: elszerinvest@rezgombos.hu
Főoldal
Oldalak >>
További képek