Rézgombos Szolgáltató és Inkubátorház
Gödöllő, Szabadság tér 1.


Bérelhető helyiségek

Az Inkubátorház részen irodák, műhelyek, oktatótermek, raktárak kerültek kialakításra bérleti lehetőséggel. Az I. emeleten 14,04 m2-től 77,28 m2-ig, a tetőtérben 25,59 m2-től 50,39 m2-ig különböző méretekben és kialakításban.
A tetőtérben található a 315,44 m2 területű klímatizált konferencia terem is.
A bérbe adható helyiségek számozott műszaki rajzai:

                    I Emelet              Tetőtér

A folyamatos érdeklődésre tekintettel, konkrét bérleménnyel kapcsolatos bérlői igény esetén külön egyeztetés szükséges.

A bérlemények műszaki kiépítése

Bérlemény műszaki tartalma: A helyiség fűtött, hűtési lehetőség kiépítve parapet klímával, telefon, internet csatlakozással, (strukturált hálózat központi szerverrel), jó minőségű laminált parkettaburkolattal, korszerű világítással, fehér diszperzit festéssel, hőszigetelt fa nyílászárókkal, hőszigetelt külső homlokzati falfelülettel, a padlóban kopogó hanggátlással és a közlekedőre nyíló ajtóval. A közlekedőre nyíló ajtó szürke színű, él keményfa (bükk) védelemmel ellátott, cilinderbetétes zárral, rozsdamentes fémkilinccsel.
A helyiségek közti válaszfalak dupla gipszkarton falak 75 mm vastag hanggátlással a közlekedő felől tégla válaszfalak készültek. A tetőtérben a helyiségeket elválasztó falak is téglafalak.
A közlekedők a lépcsőház az előterek és a lift kamerával megfigyelt. A helyiségek tűzjelző rendszerrel ellátottak.
A biztosított elektromos energia: 3x20 A helyiségenként. A fűtés központi korszerű gázkazánról biztosított. Minden bérelt helyiség víz, elektromos energia és hőmennyiség fogyasztását külön almérőkkel mérjük.
A műhelyek az irodák fentiek szerinti műszaki kialakításával egyezőek, eltérés, hogy a műhelyekben hideg-melegvizes mosdók is kiépítésre kerültek.  
ELSZER INVEST Kft.
Minden jog fenntartvat © 2014
1
2
3
4
5
6
ELSZER INVEST Kft.

2100 Gödöllő, Dózsa György út 69/A.

Telefon: 06-28/510-160, 06-28/510-161

Internet: www.rezgombos.hu
E-Mail: elszerinvest@rezgombos.hu
Főoldal
Oldalak >>
További képek