Rézgombos Szolgáltató és Inkubátorház
Gödöllő, Szabadság tér 1.


Tájékoztató az Inkubátorház néhány jellemző működési elvéről.

Az Inkubátorház mikro, kis és közép vállalkozásoknak biztosít bérleti lehetőséget.
A kis és közép vállalkozások nem működhetnek 3 évnél régebben a bérleti szerződés megkötésekor.

A mikro vállalkozásokra a fenti korlátozás nem vonatkozik.
Mikro vállalkozásnak minősül, ha a foglalkoztatottak létszáma 10 fő alatt van és az éves árbevétel max: 2,0 millió euró.

Az Inkubátorház olyan épület, amely a kezdő vállalkozások számára kedvezményesen biztosít megfelelő fizikai és humán adottságokat.

A kedvezményes díjak kifejezetten az első évre vonatkoznak, ezt követően a piaci körülményeknek megfelelően változhat (pl. infláció, …stb.).
Lényeges elem, hogy a vállalkozások számára szükséges összes infrastruktúrán túl (pl. telefon, internet …stb.) lehetőséget biztosít tárgyalók esetenkénti használatára is ahol partnereiket fogadhatják.

Továbbá a kezdő vállalkozások működésükhöz különböző szolgáltatásokat vehetnek igénybe kedvezményes áron (pl. irodabútorok bérlése, informatikai szolgáltatás, rendezvényekhez terem biztosítása, fénymásolás …stb.).
 
Az Inkubátorházban olyan elérhető szolgáltatásokat fogunk működtetni, melyek kimondottan az inkubációs tevékenységre specializálódnak. Így a gazdasági élet minden fontosabb területével kapcsolatosan (pl. menedzsment, jogi, gazdasági, műszaki, pénzügyi, pályázati) tanácsadást tudunk nyújtani kedvezményes feltételek mellett.
ELSZER INVEST Kft.
Minden jog fenntartvat © 2014
1
2
3
4
5
6
ELSZER INVEST Kft.

2100 Gödöllő, Dózsa György út 69/A.

Telefon: 06-28/510-160, 06-28/510-161

Internet: www.rezgombos.hu
E-Mail: elszerinvest@rezgombos.hu
Főoldal
Oldalak >>
További képek